Miért kell…

…frissen tartani a weboldalt?

Itt van néhány nagyon fontos téma a weboldaladdal kapcsolatban

Weblap szervíz

Ahogy egy autónak, egy weblapnak is van motorja. Olajcsere, levegőszűrő csere. Igen

Facebook, és a többiek

 Meg van az, hogy megosztottál valamit a weboldaladról és nem jelenik meg semmi?

Ezek ma már kötelezőek

Több olyan dolog van, ami ha nem működik, bajba kerül a weblapod.

Szeretnek a keresők?

A jó helyezés nem csak hirdetéssel érhető el. Mondom mit kell csinálni.

Weblapkészítés, olcsó weblap

Weblap szerviz

Többen kérdezték, hogy miért kell felügyelni egy elkészült weblapot, hiszen ha az elkészült, megy az magától nem?

Ez részben igaz is de, ahogy egy autót is karban kell tartani mert ha a meghibásodás következik be, akkor akár le is állhat.

Nagy sebességgel robog az Internet, és ezzel együtt változnak a dolgok a felépített weboldal alatt is. Biztonsági frissítések jelennek meg, melyeket időben telepíteni kell.  Beállítási, átállítási javaslatok érkeznek, amelyeket szükséges elvégezni. Ez a minimum amit egy kész, már működő weblapon el kell végezni.

 

Weblapkészítés, olcsó weblap

Facebook és a többiek

Kényes téma, de beszélni kell róla. Lehet erről nem is tudsz.

Persze Neked is van Facebook oldalad. (nem tévesztendő össze a profiloddal). Sokan úgy gondolják, hogy pont elég a fészen fent lenni és osztogatni az új terméket, szolgáltatásokat, és majd ömlik a megrendelés, foglalás, vásárlás.

Akkor mondom hogy is van ez.

Lehet van már 1000 követőd és ezért gondolod, hogy mindenki látja is. Szó sincs róla. Ha a követőid, nem reagáltak a bejegyzéseidre (nem csak Tetszik, hanem hozzá sem szólt) akkor kis idő múlva a fész úgy értelmezi, hogy Őt igazán nem is érdekli a vállalkozásod. Lehet soha többé nem mutatja meg neki azt, amit megosztottál.

Egyébként ez látszik is a reakciókból. (pl 1000 követőből csak 20-30 Tetszik érkezik a családtagjaidtól.

ui. A Fész nem a Tiéd, és így azt csinálnak amit akarnak. A saját weblap ezért más. Ott Te vagy az úr!

Weblapkészítés, olcsó weblap

Ezek ma már kötelezőek.

  1. https:// Na ez aztán mi a bánat? Ha röviden akarom megfogalmazni, akkor ez a látogatónak, a böngészőknek jelzi, hogy biztonságos a weboldalad. Keresők imádják.
  2. Reszponzív. Na mondjak még ilyeneket? Ez azt jelenti, hogy minden készüléken (Pc-n, táblagépen, mobilon) megfelelően jelenik meg a weblapod. Ezt is figyelik a keresők ma már.
  3. Betöltési sebesség. Nagyon fontos téma. A weblapodra rákereső embereknek nincs idejük bevárni, hogy felesleges videók, flash animációk, tekerők pörögjenek. ha nem tölt be a weblapod 1-2 mp alatt, elkapcsolnak rólad.
Weblapkészítés, olcsó weblap

Imádjanak a keresők

Az előzőekben felsoroltam már néhány fontos dolgot azzal kapcsolatba, hogy milyen esetekben fognak imádni a keresők.

Viszont azt is tudnod kell, hogy a kereső motorok (google, yahoo, Bing, stb) folyamatosan változtatják a rangsorolási módszereiket. Ami tegnap még jó volt, és az első oldalon voltál a találati listán, az ma már nem biztos, hogy jó.

Többen próbálnak csibészkedni (arról ne is beszéljünk, hogy egyesek azt ígérik, hogy az első helyre hoznak fel, ez mese), de ma már szinte lehetetlen, mert észreveszik, és megtorolják. Úgy visszavágják a weboldalad, hogy csak úgy nyekken az ezredik helyen.

Ezen dolgozni kell és ezt is felügyelni kell minimum hetente.

Ügyfeleink mondták

Közel 10 éve vagyok kapcsolatban a Weblapstílussal. A Domain nevemet is ők találták ki. Kéréseimet gyorsan megcsinálják.

Árgyelán Zoltán

Carpit.hu

Amióta kezelésbe vették a honlapomat, azóta ajánlatkérések, és megrendelések is érkeznek a cégemhez. Gyorsak, korrektek, megbízhatóak.

Balázs Attila

Frodin.hu

Ha röviden kell megfogalmaznom, hogy miért a Weblapstílussal készíttesd el a weboldalad, akkor csak ennyit mondok. MEGCSINÁLJÁK.

Budai Dalma

Dalma-nails.hu

Nem csak weboldalt készítettek nekem, hanem vállalkozási ötletet is kaptam. Nem kellett csak pár hónap, és a honlap látogatottsága elérte a napi 2-3000 főt. Jelenleg több, mint napi 6000 látogatónál tartok.

Gubár András

Idojosdas.hu

Helló! Marik László vagyok a Weblapstilus.hu tulajdonosa.

Én írtam Neked egy ajánlatot arról, hogy hogyan tudnám elképzelni az új céges weblapodat. Várom a telefonhívásod, vagy válaszod a küldött Email-re. Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.

Megosztás