Mennyibe fog kerülni?

A kialakult helyzetben itt van az, hogy mi miben tudunk Neked, cégednek segíteni.

Most, hogy szinte minden átalakult, megváltozott a weblapstilus felkészült arra, hogy hatalmas kedvezménnyel készítse el a céged, vállalkozásod weblapját.

1. lépés

Telefonon megbeszéljük, hogy milyen vállalkozást vezetsz.

2. lépés

Ha már rendelkezel weblappal, akkor azt átnézzük, és megbeszéljük, hogy teljesen új weboldalt készítsünk, vagy a jelenlegit javítsuk ki, alakítsuk át (ez a lehetőség csak WordPress weboldalra érvényes).

3.0 lépés

Amennyiben elfogadod az ajánlatunkat (erről alább olvashatsz) hozzáfogunk a munkához.

Amennyiben még nincs Domain neved (pl. www . akarmi . hu) akkor elindítjuk annak bejegyzését.

3.1 lépés

A domain bejegyzés, kb 2 napot vesz igénybe. Ez idő alatt kérjük tőled az összes anyagot (képet, leírást, stb). Ezt követően már indul is a munka

Itt a legfontosabb. Jöjjenek a szolgáltatás áraink.

Ahogy már olvashattad is,  mi nem kérünk a weboldalkészítésért több százezer Forintot, se előre, se később. Szolgáltatásunk havidíjas, amit először akkor kell kifizetned, ha elkészült az új weboldalad.

Folyamatosan figyeljük a weboldalak biztonságát, így nagyon ritkán fordul elő az, hogy nem elérhető a weboldalad.

Mivel a keresők számára fontos az oldal betöltődési ideje, a mobil láthatósága, a https protokoll a domain neved előtt, azt mi alapból adjuk hozzá, mert ez a  szolgáltatásunk része.

Folyamatosan tudod figyelni a látogatók viselkedését, mert a statisztikát is adjuk hozzá.

Bármikor frissíteni szeretnéd, vagy új fotókat, szöveget szeretnél látni a weboldaladon, azt csak el kell küldened nekünk, és a többit elvégezzük helyetted.

Ügyfeleink mondták

Már az első weblapomat is ők készítették. Folyamatosan frissítik, és ha megkértem őket valamire, akkor azt szinte azonnal teljesítik.

– Árgyelán Zoltán Carpit.hu –

Én áthoztam a weboldalam a Weblapstilushoz kb. 2 évvel ezelőtt. Azóta hibátlanul működik és a keresőben is előkelő helyen vagyok. Plussz a hirdetéseimet is rájuk bíztam.

– Budai Dalma Dalma-Nails.hu –

A dobozgyártó cégem weblapját már közel 10 éve a Weblapstilus tartja karban. Azóta minden rendben működik, és megrendeléseket is hoz folyamatosan.

– Balázs Attila – Frodin.hu –

A Thomassy Party Band zenekarom weblapját sokáig más csinálta sokkal nagyobb összegért. Igen sokat szenvedtem velük. A Weblapstilus az összes terhet levette a zenekar válláról. Folyamatos felkérések is érkeznek a weblapunkról.

– Tomázzy László – Thomassy.hu –

Itt tudsz jelentkezni

Ez nem minősül ajánlatkérésnek.

Megosztás